Με επιτυχία διεξήχθη την Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022 ο 5ος Φιλανθρωπικός αγώνας του Πρωταθλήματος ασφαλιστικών εταιρειών που συνδιάστηκε και με την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν και είχε σκοπό την ενίσχυση του ‘‘Χαμόγελου του Παιδιού‘‘

 

Ο θεσμός του Φιλανθρωπικού αγώνα Π.ΑΣΦ.Ε. επανήλθε στην …ημερήσια διάταση μετά την παύση λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Με την αρωγή της πλειοψηφίας των ομάδων που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα ασφαλιστικών εταιρειών, συγκεντρώθηκαν χρήματα και δωροεπιταγές,  μέρος των οποίων παραδόθηκαν στον εκπρόσωπο του ‘‘Χαμόγελου του Παιδιου‘‘ Ιάσονα Αθανασόγλου που έδωσε το παρών στα γήπεδα “Paradise Park” στη Μεταμόρφωση Αττικής και που ευχαρίστησε της ασφαλιστικές εταιρείες για την ευγενική τους κίνηση.

    Το ‘‘Χαμόγελο του Παιδιού‘‘ είναι ένας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα εθελοντικός Οργανισμός που σταθερά και αδιάκοπα βοηθάει παιδιά που έχουν ανάγκη στήριξης και που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στην καθημερινότητα τους. Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τον Οργανισμό μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα:

https://www.hamogelo.gr/