Εντυπωσιακή η πρεμιέρα για το 2018! Σαν να μην …πέρασε μια μέρα για την Ευρωπαϊκή Πίστη που διατηρήθηκε … “fit” στην διάκρεια των γιορτών και πήρε δίκαια το ντέρμπι με τον Φουφόπουλο! Ανατροπή καρδιάς και χαρακτήρια για την ERGO κόντρα στην Metilfe. Το ποδαρικό με το δεξί της AIG και ο “τιμωρός” Σακέτος!

METLIFE – ERGO 3-4

Υπέροχο παιχνίδι με ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο και …κατηφόρα στο φινάλε. Η Metlife άνοιξε το σκορ καθώς μπήκε πιο οργανωμένα και δυνατά σαν να μην …πέρασε μια μέρα από τα ματς του πρώτου γύρου όπου ήταν η πλέον φορμαρισένη ομάδα στο φινάλε του 2017. Η ERGO (που στο αντίστοιχο ματς της πρεμιέρας έχανε 3-0 και το ισοφάρισε σε 3-3!) χωρίς να πανικοβληθεί έβαλε τη μπάλα κάτω και ισοφάρισε σε 1-1 ενώ θα μπορούσε να έχει καθαρίσει τη νίκη καθώς είχε τέσσερα δοκάρια (!!!) μέχρι την ανάπαυλα.! Στο δεύτερο μέρος η Metlife με το έξυπνο παιχνίδι της προηγήθηκε μέχρι και 3-1 με τους “κόκκινους” όμως να είναι σε εντυπωσιακή βραδιά (κορυφαίος ο Χορταριάς με δύο γκολ) και έφτασε τελικά απολύτως δίκαια στο τρίποντο με το νικητήριο γκολ του Ηλία Καβαλάρη…

Δείτε το φύλλο αγώνα

Φουφόπουλος ΕΠΕ – Ευρωπαϊκή Πίστη 1-3

Η Ευρωπαϊκή Πίστη για ακόμα μία βραδιά απέδειξε την προσωπικότητα που διαθέτει ως ομάδα και αιτιολόγησε απόλυτα τον τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα που πρόσφατα κατέκτησε. Αν και βρέθηκε να κινηγάει νωρίς το σκορ, με πάθος, δύναμη και αποφασιστικότητα έπαιρνε σταδιακά τα ηνία του ματς κι αφού έφερε το σκορ στα ίσα στο πρώτο μέρος και το καθάρισε στο δεύτερο με την ομάδα του Φουφόπουλου να δείχνει πως δεν έχει την ψυχολογία και τις δυνάμεις να ξαναμπει στο ματς..

Δείτε το φύλλο αγώνα

Allianz – Εθνική Ασφαλιστική 3-3

Αλλο ένα …τρελό παιχνίδι της βραδιάς με την Εθνική Ασφαλιστική να παρουσιάζεται ιδιαίτερα κουρασμένη και χωρίς ανάσες στο δεύτερο ημίχρονο με αποτέλεσμα η … “refuse to lose” Allianz να επιστρέφει από το 1-3 και να ισοφαρίζει στο φινάλε με τον …συνήθη ύποπτο Χρήστο Σακέτο που με αναλογο τρόπο είχε τιμωρήσει πριν τις γιορτές και τον Φουφόπουλο. Χαμένο πέναλτι για την Εθνική Ασφαλιστική με τον κάπτεν Κουβαρδά στο πρώτο ημίχρονο…

Δείτε το φύλλο αγώνα

AIG – AXA 2-0

Με το …δεξί μπήκε το νέο έτος για την ομάδα της AIG που μετά από ένα …παγωμένο πρώτο ημίχρονο που οι δύο ομάδες έπαιζαν με μεγάλη επιφυλακτικότητα και έμφαση στην αμυντική τους λειτουργία. Στο δεύτέρο μέρος οι τυπικά γηπεδούχοι με τα γκολ των Καλογριά και Νατσικα πήραν το τρίποντο με τους “κόκκινους” να μένουν σαφέστατα από δυνάμεις αποτέλεσμα και των υπερβολικά πολλών απουσιών τους!

Δείτε το φύλλο αγώνα

Insurancemarket ΡΕΠΟ