Συγκλονιστική ήταν η τρίτη αγωνιστική των ομίλων του ΠΑΣΦΕ League Cup, εκεί όπου όλως τυχαίως οι κυπελλούχοι των δύο τελευταίων σεζόν  Euler Hermes και Ευρωπαϊκή πίστη εξασφάλισαν την είσοδο τους στην ημιτελική φάση όπου θα αντιμετωπίσουν Φουφόπουλο και ΑΧΑ αντίστοιχα με έπαθλο μία θέση στον τελικό της διοργάνωσης…

 

 

 

Ευρωπαϊκή πίστη – Eurolife  4-2

Μεγαλύτερη αγωνιστική ετοιμότητα και πειθαρχία έδειξε η Ευρωπαϊκή πίστη στο πρώτο ημίχρονο, καταφέρνοντας να ελέγξει τον ρυθμό και να προηγηθεί με 2-0 χάρη στα γκολ του κορυφαίου του πρώτου μέρους Νίκου Πανόπουλου.  Στο β’ ημίχρονο και μετά το 3-0 η Ευρωπαϊκή πίστη έκανε …συντήρηση δυνάμεων που παραλίγο να της στοιχίσει με τη Eurolife να μειώνει με 3-2 και να χάνει ευκαιρία για την ισοφάριση λίγο πριν ο Λεωνίδας Πρίφτης ‘‘κλειδώσει‘‘ τη νίκη κάνοντας το τελικό 4-2. Ιδανική ρεβάνς για τους περσινούς νταμπλούχους ΠΑΣΦΕ που φέτος έμειναν εκτός ημιτελικών πλει οφ στο πρωτάλθημα λόγω …Eurolife!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ

 

Euler Hermes – Εθνική Ασφαλιστική  2-3 (3-3 στην παραταση)

Συναρπαστικό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν… προηγούμενα από το πρόσφατο παρελθόν! Η Euler Hermes νίκησε στον τελικό του κυπέλλου του περασμένου Ιουλίου την Εθνική Ασφαλιστική από την οποία στέρησε την κατάκτηση του φετινού νταμπλ ενώ είχε επικρατήσει και με 2-1 το Μάρτιο στην πρώτη αγωνιστική του λιγκ καπ. Ακριβώς εκείνη τη νίκη τους και τη διαφορά του ενός γκολ προσπάθησαν να υπερασπιστούν οι φετινοί κυπελλούχοι ΠΑΣΦΕ αλλά οι πρωταθλητές ήταν εκείνοι που έδειξαν όπως ήταν λογικό μεγαλύτερο κίνητρο και περισσότερη δίψα για τη νίκη. Ο κορυφαίος του αγώνα Γιώργος Κουβαρδάς αρχικά είχε δοκάρι για να πάνε οι ομάδες στην ανάπαυλα με το ισοπαλο 0-0. Στο δεύτερο μέρος οι ‘‘μπλε‘‘ εξακολουθούσαν να έχουν καλύτερη και πιο επιθετική εικόνα με αποτέλεσμα να προηγηθούν με πέναλτι του Κουβαρδά,  ωστόσο ο Στουτζιένι ισοφάρισε σε 1-1 μετά από ένα παιδαριώδες και αδικαιολόγητο λάθος της αντίπαλης άμυνας. Νέο προβάδισμα της Εθνικής ξανά με Κουβαρδά και λίγο μετά 3-1 με ωραίο σουτ του Δημόπουλου με την Εθνική Ασφαλιστική να αγκαλιάζει την μεγάλη ανατροπή. Όμως η εκτέλεση φάουλ του Καμίλ Στουτζιένι τρία λεπτά πριν τη λήξη διαμόρφωσε το 3-2 κι έστειλε τη σειρά στην παράσταση, εκεί όπου σκόραρε για άλλη μια φορά ισοφαρίζοντας σε 3-3 και δίνοντας μία αγωνιώδη πρόκριση στην ομάδα του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ

 

Κατόπιν των δύο αυτών αποτελεσμάτων και μετά την αποχώρηση της ERGO από το τουρνουά η (ΑΧΑ πήρε το μεταξύ τους ματς με 3-0 ανευ αγώνος) τα ζευγάρια των ημιτελικών του ΠΑΣΦΕ λιγκ καπ είναι:

Ευρωπαϊκή πίστη – ΑΧΑ     /     Φουφόπουλος – Euler Hermes (θα διεξαχθούν στις 28 Σεπτεμβρίου 2020)