9η αγωνιστική (Τετάρτη 15.02.2017)

από | Φεβ 16, 2017

ΑΧΑ – ΕΘΝ.ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ  2-3

Nτέρμπι με τα …όλα του! Δύναμη, πάθος, ένταση, φάσεις, μία αποβολή και πέντε γκολ συνέθεσαν το σκηνικό του ματς με δύο σχεδόν ισάξιες ομάδες που πρόσφεραν θέαμα και το ευχαριστήθηκαν και οι ίδιοι. Φυσικά πολύ περισσότερο οι νικητές της Εθνικής Ασφαλιστικής που αν και έχαναν με 2-0 στο πρώτο μέρος, εκμεταλλεύτηκαν τις συγκυρίες του αγώνα και δίκαια στο φινάλε – με βάση την εικόνα κυρίως του δευτέρου ημιχρόνου – πήραν το τρίποντο έστω και χωρίς τον απόντα “κάπτεν” Γιώργο Κουβαρδά. Βέβαια η πρωτοπόρος ΑΧΑ είχε την ατυχία να της αποβληθεί ο ποιοτικός Ηλίας Ασημακόπουλος στο πρώτο μέρος ενώ οι συνεχείς αλλαγές των “κόκκινων” (μία εξάδα στο τερέν και άλλη μία στον πάγκο!)  χάλασε την χημεία και τελικά και τον αγωνιστικό ρυθμό με αποτέλεσμα να έρθει η ήττα που έριξε την ΑΧΑ από την κορυφή της βαθμολογίας.

 

ΦΑΝΤΑΣΙΑ  – ΕΡΕΙΣΜΑ 9-2

Για άλλη μία φορά έχοντας μπροστάρη και το σκόρερ τον αρχηγό Κώστα Καραδήμο η Φαντασία απέδωσε εξαιρετικό και θεαματικό ποδόσφαιρο με τη γνωστή γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας και πήρε μία άνετη νίκη. Εκμεταλλευόμενη μάλιστα την ήττα της ΑΧΑ άρπαξε από τα …μαλλιά και την ευκαιρία να επιστρέψει στην πρώτη θέση του πίνακα όπου βρισκόταν μέχρι τον Ιανουάριο. Δεν κατάφερε να …καμουφλάρει τα αμυντικά κενά που είχε το Έρεισμα και απλά ξεχνάει το γρηγορότερο αυτή τη βραδιά και πάει ….παρακάτω.

 

ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ –  ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ  9-14

Άνετη και εκατό τοις εκατό δίκαιη νίκη για την Ευρωπαϊκή Πίστη που έδωσε έμφαση στο θέαμα και στην επίθεση της και λιγότερο στην άμυνα. Από τα δεκατέσσερα γκολ των νικητών τα .εννέα είχαν …υπογραφή Πρίφτη (πέντε ο Ηρακλης και τέσσερα ο Λεωνίδας), όσα δηλαδή είχαν όλοι μαζί οι αντίπαλοι με τους περσινούς πρωταθλητές να περνούν ένα ευχάριστο βράδυ και να ανεβαίνουν προσωρινά στην 4η θέση του πίνακα

 

ERGO – ΤΣΑΜΠΑΟΣ ΧΡΗΜΑΤ/ΚΗ

(ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ, ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ)