Ηταν η βραδιά των αμφίρροπων ματς που σε έναν βαθμό κρίθηκαν σε λεπτομέρειες με τις ERGO, Mondial και επιθεώρηση Φουφόπουλου να φεύγουν στο τέλος …χαμογελαστές από το γήπεδο…

 

Παιχνίδι τακτικής και …mind games ήταν το Generali – ERGO με πολλή σκοπιμότητα ανάμεσα σε δύο… παραδοσιακές δυνάμεις του ΠΑΣΦΕ που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Η Generali είχε τις στιγμές της στη βραδιά τις οποίες δεν αξιοποίησε και η ERGO λίγο πριν τη λήξη με το γρήγορο συνδιασμό Θανάση Κούκιου και Παναγιώτη Στεφάνου (πανέξυπνη ασίστ του πρώτου, άμεση και … “ψυχρή” εκτέλεση του δεύτερου) έγειραν τη πλάστιγγα υπέρ των τυπικά φιλοξενούμενων.

Σπουδαία νίκη της Mondial σε ένα απίθανο ματς με τρομερή διακύμανση και πολλή αγωνία. Αν και βρέθηκαν να χάνουν με 3-1, στο τέλος οι ‘’κόκκινοι’’ έδειξαν να έχουν περισσότερες δυνάμεις και να γυρνάνε το σκορ στο τελικό 5-4 (τέσσερα γκολ για την Εθνική ο …”turbo” Γιώργος Κουβαρδάς!). Νίκη και για την Επιθεώρηση Φουφόπουλου στο παραδοσιακό ντέρμπι κόντρα στην Allianz/Ευρ.πίστη που έστω και χωρίς δυο τρία βασικά στελέχη τουςπήραν τη νίκη με σκορερς τους Μουστάκη και Ορμυλιώτη αλλά …τι να πει κι η Allianz που έπαιζε χωρίς την …βασική της εξάδα λόγω μαζεμένων τραυματισμών!

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 

GeneraliERGO 0-1 (ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ)

Mondial – Εθνική ασφαλιστική 5-4 (ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ)

Φουφόπουλος – Allianz/Ευρωπαϊκή πίστη 2-0 (ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ)

Howden – Marsh 0-3 Α.Α.

Υδρόγειος ΡΕΠΟ