Τεράστια νίκη ψυχής και πάθους για την ERGO, ισορροπία …ποιότητας στο Υδρόγειος – Generali, σουπερ αποτελεσματικές Allianz & Mondial…

 

Τη νίκη της αγωνιστικής σημείωσε η ERGO που επικράτησε 3-2 του εντυπωσιακού Φουφόπουλου. Ειδικά στο πρώτο μέρος οι νικητές απενεργοποίησαν ολοκληρωτικά τους αντιπάλους τους προηγούμενοι με 2-0 παρότι είχαν δύο σημαντικές απουσίες. Στο β’ ημίχρονο οι παίκτες του Φουφόπουλου με ατομική ποιότητα έφτασαν στην ισοφάριση αλλά τα αμυντικά προβλήματα έφεραν το 3-2 και τη μεγάλη νίκη των τυπικά γηπεδούχων που είχαν κορυφαίο τον Παναγιώτη Στεφάνου (δύο γκολ)

 

Ανάλογης ποιότητας αναμέτρηση η ισοπαλία 3-3 ανάμεσα στις εξίσου δυνατές και ποιοτικές Υδρόγειο και Generali (0-1, 2-1, 2-2 ημιχρ.3-2, 3-3) για την οποία ισοφάρισε και εξασφάλισε τον βαθμό ο Ηλίας Ασημακόπουλος. Με τοπ σκόρερ τον Αλέκο Κακλαμάνο (χατ-τρικ) η Mondial επικράτησε με 5-1 της Hellas direct που είχε την κατοχή της μπάλας και τις φάσεις για να ξαναμπει στο ματς αλλά της λείπει …απελπιστικά το γκολ! Εκτενής τέλος η νίκη της Allianz/Ευρ.πίστης επι ητης που σημείωσε από τρία γκολ σε κάθε ημίχρονο έχοντας πέντε διαφορετικούς σκορερς.

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ERGO – Φουφόπουλος  3-2 (ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ)

Howden – Allianz/Ευρωπαϊκή πίστη  0-6   (ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ)

Υδρόγειος – Generali  3-3   (ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ)

Hellas direct – Mondial   1-5     (ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ)

Marsh – Carglass®    3-0 A.A.