Η αναμονή …επιτέλους τελειώνει! Τη Δευτέρα 08 Νοεμβρίου η σέντρα για το νέο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Ασφαλιστικών εταιριών! Διαβάστε εδώ τις ώρες και τις λεπτομέρειες…

Μετά από πολλά εμπόδια και απρόοπτα, ώρα για …. Δράση! Βρισκόμαστε μόλις λίγα 24ωρα από τη …σέντρα του νέου ΠΑΣΦΕ σε ότι αφορά στην αγωνιστική περίοδο 2021-2022. Επτά ομάδες συμμετέχουν την στην φετινή μεταβατική σεζόν: (Εθνική Ασφαλιστκή που είναι η πρωταθλήτρια του τελευταίου πρωταθλήματος, Ευρωπαϊκή πίστη – νικήτρια του League Cup 2019-20- , ERGO, Φουφόπουλος, Hellas Direct αλλά και οι Generali και Insurance Market που φέτος… επανέρχονται!) Και λέμε μεταβατική καθώς όπως γνωρίζετε, το πρωτάθλημα 2020-21 δεν διεξήχθη λόγω Covid 19. Στον σχεδιασμό της οργανωτικής επιτροπής σχετικά με την φετινή σεζόν υπάρχει η σκέψη για διεύρυνση της διαδικασίας των πλέι οφ καθώς και διεξαγωγή κυπέλλου με φάσης ομίλων και νοκ άουτ ημιτελικούς και φυσικά τελικό, ώστε να έχουμε αγωνιστική δράση μέχρι περίπου τέλη Μαϊου ή αρχές Ιουνίου 2022.

Ας επιστρέψουμε όμως στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος. Οι ώρες έχουν ήδη βγει και με την ολοκλήρωση ορισμένων εκκρεμοτήτων που υπάρχουν θα αναρτηθεί το συντομότερο. Η φετινή σεζόν ξεκινάει με την αναμέτρηση της εν ενεργεία πρωταθλήτριας Εθνικής Ασφαλιστικής (πανηγύρισε τον τίτλο τη σεζόν 2019-20) με την ERGO. Το πρόγραμμα έχει ως εξής

  • 20:30 ERGO – Εθνική Ασφαλιστική
  • 21:00 Ευρωπαϊκή πίστη – Generali
  • 21:30 Insurance Market – Φουφόπουλος
  • (Ρεπό η Hellas Direct)

Παρακαλούνται οι ομάδες να φροντίσουν για την έγκαιρη προσέλευση τους ενόψει των παραπάνω αναγραφόμενων ωρών έναρξης και οι παραβρισκόμενοι να φροντίσουν να έχουν μαζί τους τα απαραίτητα υγειονομικά έγγραφα (πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης ή αρνητικό rapid test) για πιθανό έλεγχο από τους αρμόδιους.

Θα επανέλθουμε σύντομα με νέες ανακοινώσεις και χρήσιμες πληροφορίες για την διεξαγωγή του ΠΑΣΦΕ 2021-22. Καλή σεζόν να έχουμε!