Με αφορμή το ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής σεζόν κι ενώ σε λίγες ημέρες είναι προγραμματισμένη η επανέναρξη του ΠΑΣΦΕ LEAGUE CUP (Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020) στα γήπεδα Paradise Park στη Μεταμόρφωση, θα θέλαμε να σας θυμίσουμε τα υγειονομικά μέτρα πρόληψης που έχουν ληφθεί από τα γήπεδα προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά του κορωνοϊού και να διασφαλιστεί η υγεία των αθλουμένων…

 

 

 

Πρώτα από όλα σύμφωνα με την ενημέρωση που λάβαμε την τρέχουσα εβδομάδα, θα γίνεται θερμομέτρηση στην είσοδο του αθλητικού κέντρου.  Την ίδια ώρα θα καταγράφονται τα ονόματα όλων όσοι εισέρχονται στον χώρο των γηπέδων ενώ οι υπάλληλοι της επιχείρησης θα φορούν μάσκα. Εννοείται πως δεν πρέπει να έρθουν στα γήπεδα άνθρωποι που έχουν ύποπτα συμπτώματα καθώς όπως είναι λογικό δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος στον χώρο. Παράλληλα εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής αλλά και των γηπέδων συνιστάται η επιλεκτική προσέλευση των μελών της κάθε ομάδας καθώς μεγάλη μας προτεραιότητα παραμένει η ασφάλεια, η προστασία της υγείας και η όσο το δυνατόν μικρότερη πιθανότητα διασποράς του νέου ιού.

 

Παράλληλα θα υπάρχουν αναρτημένες ταμπέλες που θα ενημερώνουν για τα μέτρια προστασίας και ατομικής υγιεινής, την ύπαρξη αντισηπτικού διαλύματος στην είσοδο κάθε γηπέδου (ΦΩΤΟ) καθώς και στις τουαλέτες. Επίσης έχει ήδη οριστεί από τα γήπεδα ειδικός χώρος στις τουαλέτες ο οποίος θα απομονωθεί σε περίπτωση ύποπτου κρούσματος το οποίο θα παραμείνει απομονωμένο μέχρι να έρθουν οι υπεύθυνοι του ΕΟΔΥ όπως ορίζει ο σχετικός κανονισμός.

 

Συνιστάται επιπλέον η σωστή τήρηση των προβλεπόμενων αποστάσεων και η χρήση μάσκας στους χώρους των αποδυτηρίων (η δική μας σύσταση και συμβουλή είναι οι παίκτες να έρχονται ντυμένοι με την ποδοσφαιρική στολή ή να ετοιμάζονται σε ανοιχτό χώρο αντί για κλειστό) όπως και η τήρηση των κανόνων υγιεινής. Είμαστε βέβαιοι ότι εκτός από την εταιρική ευθύνη που επανειλημμένα έχετε αποδείξει ότι διαθέτετε με τις συχνές φιλανθρωπικές δράσεις σας, και φέτος θα συνεχίσετε να δείχνετε την ατομική ευθύνη που τόσο εύστοχα τηρήσατε την περσινή χρονιά!

 

Καλή και ασφαλή σεζόν σε όλους!