Καυτές” αναμένονται οι ρεβάνς στους προημιτελικους των play off που θα γίνουν στις 23 και 24 Απριλίου. 50/50 οι πιθανότητες ERGO και ΑΧΑ μετά το μεταξύ τους 3-3, προβάδισμα πρόκρισης στην τετράδα για Ευρωπαϊκή Πίστη, Φουφόπουλο και Εθνική Ασφαλιστική.

Ευρωπαϊκή Πίστη – ΑΙG 4-1

Οι δύο ομάδες είθχαν αναδειχθεί ισόπαλες και στις δύο αναμετρήσεις τους για την κανονική διάρκεια της φετινής περιόδου και για αρκετή ώρα η AIG κρατούσε τους κινδύνους μακριά παό την περιοχή της. Ενα δίλεπτο όμως ήταν αρκετό για να “ξεκλειδώσει” η άμυνα της από τις ταχύτατες επιθέσεις της Ευρ.Πίστης που έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενη με 2-0. Στο δεύτερο μέρος αν και μείωσε η AIG προσωρινά, η ανωτερότητα των πρωταθλητών 2016 έφερε το άνετο 4-1 που δίνει μεγάλο αβαντάζ στους “μπλε” ενόψει της ρεβάνς…

Δείτε το φύλλο αγώνα

Φουφόπουλος – Allianz 3-0

Και η ομάδα του Φουφόπουλου είναι από τα φαβορί για να παίξει τελικό πρωταθλήματος, πράγμα που είχε φανεί από νωρίς στη σεζόν. Από το πρώτο λεπτό έδειξε πως είναι το αφεντικό στο τερέν (1-0 ημίχρονο) ενώ μετά το 2-0 η Allianz έδειξε μία καθυστερημένη αντίδραση προσπαθώντας να μειώσει το σκορ για να μπει με αξιώσεις στο παιχνίδι της πρόκρισης. Η διαφορά ποιότητας όμως ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν τέτοια που το 3-0 του Δρίβα ήρθε φυσιολογικά με την Allianz να έχει μεγάλη …ανηφόρα να ανεβεί στον επαναληκτικό.

Δείτε το φύλλο αγώνα

ERGO – AXA 3-3

Μοιρασιά στο πρώτο παιχνίδι των δύο ….παραδοσιακών δυνάμεων του ΠΑΣΦΕ με την ΑΧΑ παρά τις ελείψεις της να μπαίνει πιο σοβαρά και να δείχνει περισσότερο “διψασμένη” και με μεγαλύτερο κίνητρο συγκριτικά με την αντίπαλο της. Προηγήθηκε με 2-1 στο ημίχρονο με την ERGO να ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοση της στο δεύτερο ημίχρονο και να ισοφαρίζει με τον man of the match Κώστα Ράπτη που σημείωσε χατ-τρικ. Οι πρωταθλητές 2017 πίεσαν κινηγώντας την ολική ανατροπή με την ΑΧΑ να απειλεί στο ίδιο διάστημα μόνο με μακρινά σουτ (αλλά και με το εντυπωσιακό δοκάρι του Ασημακόπουλου)

Δείτε το φύλλο αγώνα

METLIFE – Εθνική Ασφαλιστική 2-4

Με σημαντικές απουσίες παρατάχτηκαν στον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό οι δύο ομάδες (περισσότερες η METLIFE) με την Εθνική Ασφαλιστική να πετάει …φωτιές στον αγωνιστικό χώρο και να προηγείται μέχρι και με 4-0 (2-0 στην ανάπαυλα). Η METLIFE κατάφερε παρ’όλα αυτά να διατηρήσει την ψυχραιμία της, να βάλει τη μπάλα κάτω (εκμεταλλευόμενη και την κούραση των αντιπάλων) και να αποδώσει ωραία μπάλα μειώνοντας σε…διαπραγματεύσιμο επίπεδο το σκορ ενόψει της ρεβάνς που της επόμενης Δευτέρας.

Δείτε το φύλλο αγώνα