Χωρίς ήττα φέτος η ομάδα του Φουφόπουλου με 11 νίκες και μία ισοπαλία (34 βαθμοί) στην κανονική διάρκεια. Η μοναδική της ισοπαλία ήταν το 0-0 με την ομάδα της Generali. Καλύτερη επίθεση ήταν η δεύτερη της κατάταξης Εθνική ασφαλιστική (κάτοχος του πρωταθληματος που κατέκτησε το 2020) με 48 γκολ, δεύτερη επίθεση η Insurance Market (43) ενώ ο Φουφόπουλος σκόραρε 38 φορές (37 η Ευρ.πίστη). Καλύτερη άμυνα φυσικά ο Φουφόπουλος με μόνο 11 τέρματα παθητικό, αριθμός πραγματικά εντυπωσιακός αν σκεφτεί κανείς πως η εστία της ομάδας με την δεύτερη καλύτερη άμυνα (εθν.ασφαλιστική) παραβιάστηκε 29 φορές!

Πρόκειται και για τις ομάδες με τη μεγαλύτερη σταθερότητα (ζευγάρι του τελευταίου τελικού ΠΑΣΦΕ) καθώς όχι μόνο τερμάτισαν στις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας αλλά είχαν και το καλύτερο goal average (Φουφόπουλος +27,   Εθνική ασφαλιστική +19). Άλλες δύο ομάδες είχαν θετικό απολογισμό στα γκολ… σωστά το καταλάβατε! ΟΙ ομάδες που συμπλήρωσαν την πρώτή τετράδα (Insurance Market +9,   Ευρωπαϊκή πίστη +2)

Η τελική κατάταξη φέρνει στην 1η θέση τον Φουφόπουλο αήττητο με 11 νίκες και μία ισοπαλία ενώ πιο κάτω τερμάτισαν κατά σειρά οι: 2. Εθνική Ασφαλιστική, 3. Insurance Market, 4. Ευρωπαϊκή πίστη, 5. ERGO, 6. Generali, 7. Hellas Direct. Επομένως ο Φουφόπουλος προκρίνεται απευθείας στον ημιτελικό ενώ τα τρία ζευγάρια των προημιτελικών (Δευτέρα 04 Απριλίου 2022) έχουν ως εξής:

 Εθνική ασφαλιστική – Hellas direct

Insurance MarketGenerali

Ευρωπαϊκή πίστη – ERGO (ο νικητής αυτού του ζευγαριού θα παίξει στον ημιτελικό με τον Φουφόπουλο ενώ τα άλλα δύο ζευγάρια των προημιτελικών θα διασταυρωθούν μεταξύ τους)