Το Κέντρο Αποκατάστασης ΘΗΣΕΑΣ δίνει το δυναμικό παρόν στο Πρωτάθλημα Ασφαλιστικών Εταιρειών 2018-2019 με μια ευρεία γκάμα προνομίων στους αθλητές που συμμετέχουν.

Ένα από αυτά είναι και το πρόγραμμα αξιολόγησης φυσικής κατάστασης και διατροφικών συνηθειών, το οποίο προσφέρεται στους συμμετέχοντες με έκπτωση 50%. Μέσα από ειδικά διαμορφωμένες μετρήσεις θα δοθούν στους αθλητές εμπεριστατωμένα και αντιπροσωπευτικά αποτελέσματα αναφορικά (μεταξύ άλλων) με την:

  • ανάλυση σύστασης σώματος
  • διατροφικές συνήθειες
  • μέγιστη αερόβια ικανότητα
  • αλτικότητα
  • ευλυγισία

Το Κέντρο Αποκατάστασης ΘΗΣΕΑΣ παρέχει υπηρεσίες υγείας και νοσηλείας υψηλού επιπέδου, σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν θέματα υγείας ή λειτουργικότητας. Είτε πρόκειται για εσωτερικούς είτε για εξωτερικούς ασθενείς, ο ΘΗΣΕΑΣ διαθέτει την υποδομή και την επιστημονική γνώση για να δεχθεί όλες τις παθήσεις του νευρικού, ερειστικού, μυϊκού, κυκλοφορικού και αναπνευστικού συστήματος.

Κατεβάστε το αρχείο και δείτε αναλυτικά τον κατάλογο των προνομίων του ΘΗΣΕΑ στο ΠΑΣΦΕ 2018-2019.

Περισσότερα για το Κέντρο στο: http://www.theseusrehab.gr/

Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Ασφαλιστικών Εταιρειών “Π.ΑΣΦ.Ε.”

Το Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Ασφαλιστικών Εταιρειών “Π.ΑΣΦ.Ε.” είναι ο ανεξάρτητος θεσμός, υπεύθυνος για τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Ασφαλιστικών Εταιρειών. Το πρωτάθλημα ξεκίνησε το 2013 και σήμερα διοργανώνεται από την εταιρεία SHAPE IKE. Στο Π.ΑΣΦ.Ε. έως σήμερα έχουν συμμετάσχει κάποιες από τις μεγαλύτερες εταιρείες από το χώρο της Ασφάλισης.

https://pasfe.gr/

Facebook page: https://www.facebook.com/pasfeofficial/