Δύο χρόνια μετά τον τελικό κυπέλλου του 2022, οι δύο ομάδες θα “μονομαχήσουν” ξανά για το κύπελλο ΠΑΣΦΕ στο επίσημο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου 2023-24

 

 

Allianz/Ευρωπαϊκή πίστη –  Allianz Trade  0-1

Επιστροφή σε τελικό κυπέλλου ΠΑΣΦΕ μετά από μία τριετία για την Allianz Trade που ήταν η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο αλλά δυσκολεύτηκε πολύ μέχρι να σημειώσει το γκολ της πρόκρισης. Εχασε …πάμπολες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο με τον τερματοφύλακα της Allianz/Ευρωπαϊκής πίστης Μηνά Τζωρτζάκη να έχει κατεβάσει τα …ρολά και να κρατάει το μηδέν για εναμιση ημίχρονο (μεγάλη ευκαιρία για τον Αλέξανδρο Φώτη στο 0-0!) μέχρι να νικηθεί από το απευθείας χτύπημα φάουλ του Χρήστου Βούτα….

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ

 

 

ERGO – Επιθεώρηση Φουφόπουλου  1-4

Δίκαιη πρόκριση για τους τυπικά φιλοξενούμενους που πήραν …εκδίκηση από τους φετινούς πρωταθλητές ΠΑΣΦΕ για την ήττα στον αντίστοιχο ημιτελικό του πρωταθλήματος ενάμιση μήνα πριν! Η ERGO μάλιστα προηγήθηκε με το γκολ του MVP του φετινού πρωταθλήματος Γιλωργου Χορταριά αλλά ο Φουφόπουλος αντέδρασε πολύ ώριμα και γρήγορα πήρε το προβάδισμα με 2-1 με δύο …οβίδες του Νίκου Μουστάκη. Μάριος Μπάρδης και Κίμωνας Τουμπακάρης (ο τελευταίος στην επαναφορά μετά το δοκάρι του Ανδρέα Φουφόπουλου)  ολοκλήρωσαν την εμφατική νίκη που τους επιτρέπει να διεκδικήσουν την Τρίτη συνεχόμενη κατάκτηση του κυπέλου ΠΑΣΦΕ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ