Εξαιρετικό ματς με αγωνία και στοιχεία…θρίλερ στο φινάλε ανάμεσα σε Allianz και Φουφόπουλο (2-2), εύκολες νίκες για Μetlife, ERGO και Εθνική Αφαλιστική στο αγωνιστικό κλείσιμο του 2017.

Allianz – Φουφόπουλος 2-2

Εξαιρετικό ματς με μεγάλο ενδιαφέρον και αρκετές εναλλαγές στην εικόνα του ματς και φυσικά συγκλονιστικό φινάλε. Πιο δυνατά μπήκε ο Φουφόπουλος και προηγήθηκε με το μακρινό σουτ του Νίκου Μουστάκη με την Allianz να ισορροπεί και να ισοφαρίζει με τον ποιοτικότερο παίκτη που διαθέτει και σούπερ αποτελεσματικό Χρήστο Σακέτο. Νέα υπεροχή και ξανά προβάδισμα για τον Φουφόπουλο με τον Ανδρέα Φερμελή (2-1 ημίχρονο) ενώ στο δεύτερο μέρος οι “whites” έχασαν κραυγαλέες ευκαιρίες για να καθαρίσουν το ματς. Έτσι ο “τιμωρός” Σακέτος εκμεταλλεύτηκε τη στιγμιαία αδράνεια στην αντίπαλη άμυνα και διαμόρφωσε το τελικό 2-2 στο τελευταίο ντέρμπι του 2017.

Δείτε το φύλλο αγώνα

AXA – METLIFE 1-5

H Μetlife είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της κατηγορίας και δεν δυσκολεύτηκε να πάρει άλλο ένα άνετο τρίποντο (οι “καυτοί” Μαρίας και Βασιλόπουλος οδήγησαν το …χορό) απέναντι στην ΑΧΑ των πολλών προβλημάτων και απουσιών περνώντας ένα ευχάριστο βράδυ…

Δείτε το φύλλο αγώνα

Εθνική Ασφαλιστική – AIG 9-1

Χωρίς να υπάρχει τέτοια διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στους δύο αντιπάλους, η Εθνική Ασφαλιστική πήρε ξεκούραστα τη νίκη (Παπαδάτος και Τακτικός σηείωσαν χατ-τρικ) με την AIG να δείχνει σημάδια κούρασης αλλά και απογοήτευσης περιμένοντας τη νέα χρονιά για να αλλάξει

Δείτε το φύλλο αγώνα

ERGOInsurancemarket

Επιστροφή στις νίκες για την ERGO που δυσκολεύτηκε στο ξεκίνημα από την πάντα κλειστή και οργανωμένη άμυνα της Insurancemarket που όμως έχει μεγάλη διαφορά στην εικόνα και την ψυχολογία της ανάμεσα σε πρώτο και δεύτερο ημίχρονο, στοιχείο που καλείται να βελτιώσει στον δεύτερο γύρο.

Δείτε το φύλλο αγώνα

ρωπαϊκή Πίστη ΡΕΠΟ