5η αγωνιστική (Τετάρτη 10.01 .2017)

από | Ιαν 23, 2017

ΑΧΑ – ΦΑΝΤΑΣΙΑ 3-10

Παρά το εντυπωσιακό ξεκίνημα της ΑΧΑ που αιφνιδίασε πλήρως τους πρωτοπόρους της βαθμολογίας με τις αντεπιθέσεις …φωτιά που δημιουργούσε στα πρώτα λεπτά και το γρήγορο 2-0 στο σκορ, η Φαντασία δεν πανικοβλήθηκε. Διαχειρίστηκε με μεγάλη ψυχραιμία και ωριμότητα τον αγώνα και παίζοντας σωστό και γρήγορο ποδόσφαιρο γύρισε την κατάσταση φτάνοντας σε μία εύκολη νίκη που την διατηρεί στην κορυφή. Πέντε γκολ από τον …υπερηχητικό Κώστα Καραδήμο που πλέον φιγουράρει και στην πρώτη θέση των “μπόμπερ” του πρωταθλήμτος.

ERGO – ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ 7-6

Από τα θεαματικότερα και πλέον χορταστικά παιχνίδια της σεζόν με την ERGO να είναι συνήθως μπροστά στο σκορ και την περσινή πρωταθλήτρια Ευρωπαϊκή Πίστη (θα πρέπει να λύσει κάποια …θεματάκια στην άμυνα αν θέλει να κάνει και φέτος πρωταθλητισμό) να ακολουθεί προσπαθώντας να ισοφαρίσει. Καθοριστικό το 7-6 από τον Παναγιώτη Μανιάτη που σημείωσε ένα γκολ βγαλμένο από την …επανάσταση του ’21 αλλά ο …αληθινός ήρωας των νικητών ήταν ο (ακόμα ασύλληπτος από την αντίπαλη άμυνα) Αλέξανδρος Μπαρμπαλιάς που έκανε χατ-τρικ, σούπερ και η συμβολή του “κάπτεν” Κουγιού που με δύο γκολ αλλά και ασταμάτητη πίεση στους αντιπάλους βοήθησε τους “κόκκινους” να πάρουν ένα υπερχρήσιμο τρίποντο.

ΕΡΕΙΣΜΑ – ΤΣΑΜΠΑΟΣ ΧΡΗΜΑΤ/ΚΗ 4-2

Καλύτεροι οι νικητές στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα αλλά κυρίως με καθαρό μυαλό και σαφή αγωνιστικό προσανατολισμό, πήραν αυτό που ήθελαν κατακτώντας τους τρεις βαθμούς που είναι και οι πρώτοι τους στο φετινό πρωτάθλημα. Με καλύτερη αγωνιστική παρουσία και με κορυφαίο τον Κώστα Υπασπυστίδη (πέτυχε δύο γκολ) επικράτησε των αντιπάλων που πλήρωσαν τις απουσίες τους αλλά και την μέτρια βραδιά στην οποία βρέθηκαν.

ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ – ΕΘΝ.ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ 3-0 (Α/Α)