4η αγωνιστική (13-16/11/17)

από | Νοέ 16, 2017

AXA – Φουφόπουλος ΕΠΕ 4-0

“Αυτοκρατορική” εμφάνιση από την ΑΧΑ που πάντα αντιδράει στα δύσκολα και δείχνει την προσωπικότητα της ως ομάδα. Ο Φουφόπουλος παρουσιάστηκε με απουσίες που επηρέασαν αρνητικά όπως ήταν λογικό αλλά από ένα σημείο και μετά ο εκνευρισμός και η έλειψη ηρεμίας έφεραν το μεγάλο σκορ.

Δείτε το φύλλο αγώνα

Εθνική Ασφαλιστική – Insurancemarket.gr 3-0

Δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του ματς το τελικό σκορ που αδικεί την προσπάθεια τηςInsurancemarket που στο πρώτο μέρος στάθηκε πολύ καλά οργανωμένη αμυντικά και προσπαθώντας να δημιουργήσει καλές προϋποθέσεις αντεπίθεσης. Η Εθνική Ασφαλιστική φάνηκε πάντως πιο συγκεντρωμένη στο δεύτερο ημίχρονο και με …μπροστάρη τον MVP Σπύρο Παπαδόπουλο καθάρισε το τρίποντο.

Δείτε το φύλλο αγώνα

METLIF– Ευρωπαϊκή Πίστη  0-1

Δυνατό και άκρως ισορροπήμένο παιχνίδι με τις δύο ομάδες να δείχνουν μεγάλη όρεξη και ….δίψα για τη νίκη. Ηταν εμφανές πως με τις άμυνας απολυτώς επιφυλακτικές και “σφιχτές” και με το τερέν βαρύ από τη βροχή, η ομάδα που θα άνοιγε το σκορ θα ςίχε το μεγάλο προβάδισμα για να πάρει το τρίποντο, κάτι ποιυ κατάφεραν οι πρωταθλητές ΠΑΣΦΕ 2016 με το γκολ του Βασίλη Κανδρή στα τελευταία …δευτερόλεπτα της αναμέτρησης!

Δείτε το φύλλο αγώνα

 

 

AIG – Allianz  1-1

Αλλο ένα …ακατάλληλο για καρδιακούς ματς που λόγω της βροχής δεν επέτρεψε σις δύο ομάδες να αποδώσουν γρήγορο και ποιοτικό ποδόσφαιρο με τα δύο γκολ να προκύπτουν από στημένες φάσεις. Βελτιωμένες και οι δύο ομάδες όσο εξελίσσεται η φετινή διοργάνωση με την AIG να δείχνει πάντως καλή αντίδραση παρά το γεγονός ότι έμεινε πίσω στο σκορ δείχνοντας ψυχραιμία και στέλνοντας αισιόδοξα μηνύματα για τη συνέχεια του φετινού πρωταθλήματος

Δείτε το φύλλο αγώνα

 

ERGO Ρεπό