Με αξιοσημείωτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωϊ του Σαββάτου 10 Μαρτίου 2018 ο 3ος Φιλανθρωπικός αγώνας ΠΑΣΦΕ με την υποστήριξη των εννέα ομάδων του πρωταθλήματος των Ασφαλιστικών Εταριών (Ευρωπαϊκή Πίστη, Φουφόπουλος, Εθνική Ασφαλιστική, ERGO, METLIFE, AXA, Allianz, AIG, Insurancemarket).

Και φέτος οι ομάδες επέλεξαν να ενισχύσουν το 1ο ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κερατσινίου δείχνοντας με συνέπεια το κοινωνικό πρόσωπο των ομάδων-εταιριών του πρωταθλήματος. Ο διευθυντής του εν λόγω σχολείου Ευάγγελος Στοφόρος ήταν παρών στον Φιλανθρωπικό αγώνα (στα γήπεδα Paradise Park στο Μενίδι) ευχαριστώντας τις ομάδες για την ευγενική και πάντα πολύτιμη για τις ανάγκες των παιδιών και τις οικογένειες τους, βοήθεια τους. Ευχήθηκε μάλιστα το πρωτάθλημα να αυξάνεται κάθε χρόνο σε συμμετοχές ομάδων.

Πριν από τον αγώνα επίσης μίλησαν οι εκπρόσωποι των ομάδων Στράτος Κεφάλας (ΑΧΑ) και Χάρης Λυμπερόπουλος (Ευρωπαϊκή Πίστη) τονίζοντας την μεγάλη σημασία που έχει η εκτενής συμμετοχή των ομάδων σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις αλλά και την σπουδαιότητα του πρωταθλήματος ΠΑΣΦΕ μέσα από το οποίο έχουν αναπτυχθεί φιλικές σχέσεις ανάμεσα στους εγαζόμενους των Ασφαλιστικών Εταιριών.

Στον αγώνα συμμετείχαν περίπου 35 παίκτες και είχε διάρκεια μιάμισης ώρας. Το παρών έδωσαν και αρκετές οικογένειες των εργαζομένων των εταιριών ενώ περίπου 20 μικρά παιδιά των παικτών των ομάδων ξεναγήθηκαν (με πρωτοβουλία των γηπέδων) στις εγκαταστάσεις και το εντυπωσιακό βιωματικό πάρκο του Paradise Park έχοντας την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τη φύση και τα ζώα της φάρμας ενώ στη συνέχεια πραγματοποίησαν ενδιαφέρουσες δραστηριότητες.

Σε γενικές γραμμές μικροί και μεγάλοι πέρασαν ένα ιδιαιτέρως ευχάριστο δίωρο (και με το φαγητό …τρίωρο!) αφού και ο καιρός ήταν εξαιρετικός. Η ευχή όλων ήταν του χρόνου η συμμετοχή να είναι ακόμα μεγαλύτερη. Ο βασικός συντονιστής της δωρεάς και εκ των παλαιοτέρων στελεχών του Πρωταθλήματος ΠΑΣΦΕ Στράτος Κεφάλας ενημέρωσε όλους τους παρεβρισκόμενους πως μέσα στο προσεχές διάστημα θα παραδοθούν στο 1ο ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κερατσινίου τα τρόφιμα, γάλατα, δωροεπιταγές κλπ κι ότι άλλο συγκεντρωθεί από τις ομάδες