2ος ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΣΦΕ

από | Μαρ 18, 2017

2ου ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΑΣΦΕ (18 Μαρτίου 2017)

Το κοινωνικό πρόσωπο και την ευαισθησία τους απέναντι σε αδύναμους συνανθρώπους μας έδειξαν και φέτος οι ποδοσφαιρικές ομάδες του πρωταθλήματος των Ασφαλιστικών Εταιριών μέσω του 2ου Φιλανθρωπικού αγώνα ΠΑΣΦΕ που διεξήχθη με σκοπό την ενίσχυση του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κερατσινίου.

Οι υπεύθυνοι και παίκτες των ομάδων συγκέντρωσαν χρηματικά ποσά σε μετρητά και δωροεπιταγές καθώς και τρόφιμα προκειμένου να βοηθήσουν τις οικογένειες των 45 παιδιών με ειδικές ανάγκες που φοιτούν στο εν λόγω Δημοτικό Σχολείο.

Ο διεθυντής του Σχολείου κ.Ευάγγελος Στοφόρος ευχαρίστησε τις ομάδες των Ασφαλιστικών Εταιριών για την διαρκή στήριξη τους τονίζοντας : “Ευχαριστούμε πολύ τους εργαζόμενους των Ασφαλιστικών εταιριών για την αγάπη και την βοήθεια τους καθώς και πέρσι μας είχαν ενισχύσει με ανάλογες πρωτοβουλίες και κινήσεις. Εύχομαι να συνεχίσουν και τα επόμενα χρόνια γιατί το έχουμε μεγάλη ανάγκη καθώς πολλές από τις οικογένειες των μαθητών του σχολείου ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας και καταβάλουμε προσπάθειες (σ.σ. με μηδαμινή βοήθεια του κράτους) για να τους στηρίξουμε.”

Να σημειωθεί ότι ο 2ος Φιλανθρωπικός αγώνας ΠΑΣΦΕ διεξήχθη στο Σάββατο 18 Μαρτίου 2017 στα γήπεδα “Action Soccer” στην περιοχή του Ρέντη.


Π.ΑΣΦ.Ε – ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ 2017

Το Π.ΑΣΦ.Ε συνεχίζει μέσα από τις δράσεις του να δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο και την ευαισθησία για τον άνθρωπο και το κοινωνικό σύνολο. Μέσα από τις ενέργειές του κάθε χρόνο, στοχεύει στην προσφορά και την αλληλεγγύη αλλά και στην ενδυνάμωση των σχέσεων των μελών του.

Σε συνέχεια της περσινής επιτυχημένης διοργάνωσης, αποφάσισε να πραγματοποιήσει έναν Φιλανθρωπικό Αγώνα 11×11, με σκοπό να ενισχύσει το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κερατσινίου το οποίο, με πραγματικά μεγάλο και προσωπικό αγώνα του Διευθυντή και των δασκάλων, παραμένει σε λειτουργία και φιλοξενεί 44 παιδιά με ειδικές ανάγκες από οικογένειες των γύρω περιοχών.

Όλα τα μέλη του Π.ΑΣΦ.Ε μπορούν να προσφέρουν τη βοήθειά τους είτε με την απευθείας συλλογή ειδών σίτισης είτε με επιταγές από super market, τα οποία θα συγκεντρωθούν στις Εταιρείες. Τα τρόφιμα και τα άλλα είδη που θα συλλεχθούν, θα παραδοθούν πριν τον αγώνα στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κερατσινίου.

Το Π.ΑΣΦ.Ε ευχαριστεί όλα τα μέλη του εκ των προτέρων για τη βοήθεια και συμπαράσταση τους στο σκοπό αυτό και σας προτρέπει να προτείνετε και εσείς με τη σειρά σας άλλες ιδέες και τρόπους για βρεθούμε κοντά σε όσους μας έχουν πραγματικά ανάγκη.