2η σερί νίκες για MINETTA

από | Νοέ 20, 2015

Δύσκολη επικράτηση για τη Minetta απέναντι στη Mondial Assistance

Στη 2η συνεχόμενη νίκη της έφτασε η Minetta, η οποία νίκησε με 5-4 τη Mondial Assistance. Ο αγώνας που πραγματοποιήθηκε στις 19/11/2015 βρήκε τις 2 ομάδες να δίνουν μεγάλη μάχη για το ποιος θα επικρατήσει. Η Minetta, ωστόσο έδειξε τα ανακλαστικά της καταφέρνοντας να ξεπεράσει το εμπόδιο της Mondial ή οποία ενώ βγάζει πολύ ωραία στοιχεία στο παιχνίδι της, δείχνει πως χρειάζεται παιχνίδια στα πόδια της για να “δέσει” ως σύνολο, με τα σημάδια ωστόσο να είναι πολύ ενθαρρυντικά αφού αγώνα με τον αγώνα δείχνει όλο και πιο δυνατή αποδεικνύοντας πως η βαθμολογική της θέση δεν αντικατοπτρίζει απόλυτα την ποιότητα που διαθέτει(έχει 1 παιχνίδι λιγότερο).

Από την άλλη η Minetta πετυχαίνοντας τη 2η συνεχόμενη νίκη της σκαρφάλωσε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 6 βαθμούς, γεγονός που είναι πολύ σημαντικό αν αναλογιστεί κανείς πως στις επόμενες δύο αγωνιστικές αντιμετωπίζει την μαχητικότατη ΑΧΑ και την Εθνική Ασφαλιστική, όπου αμφότερες χρειάζονται τους βαθμούς της νίκης.

Τα γκολ της αναμέτρησης για τη Mondial Assistance πέτυχαν οι Βόσσιος, Αθανασόπουλος και Ζάχρος, ενώ για τη Minetta χατ-τρικ πέτυχε ο Αβραμίδης και 1 γκολ ο Μαρμαράς.

H Mondial Assistance συνεχίζει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις αντιμετωπίζοντας την 5η Αγωνιστική την Ergo και την 6η την ΑΧΑ.

Δείτε τα στοιχεία του αγώνα, στατιστικά και βαθμολογίες εδώ