14η αγωνιστική (Τετάρτη 22.03.2017)

από | Μαρ 24, 2017

ERGO – ΑΧΑ 4-1

Ανώτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα η ERGO πήρε δίκαια το τρίποντο που της δίνει ελπίδες να κατακτήσει (μετά τα εξ’ αναβολής παιχνίδια της) ακόμα και την τρίτη θέση στην κανονική περίοδο. Με συμπαγή διάταξη και κοντά τις γραμμές άμυνας και επίθεσης έλεγχε σε γενικές γραμμές τον αγώνα δείχνοντας όμως το καλύτερο της αγωνιστικό πρόσωπο στο δεύτερο μέρος όταν και καθάρισε το ματς. Η ομάδα της ΑΧΑ χωρίς τους δύο κορυφαίους επιθετικούς της και πάλι (Χατζηνίδη – Ασημακόπουλο) προσπαθούσε να αναπτυχθεί κυρίως χάρη στην κ λάση και την εμπειρία του Κώστα Βαρυπάτη, ήταν δύσκολο όμως να καλύψει την διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες.

 

ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ – ΕΡΕΙΣΜΑ 7-8

Νέα ηρωϊκή ανατροπή για το Έρεισμα που έχει καρδιά …χιλίων λεόντων και μετά το …επικό 5-4 (από 0-4!) απέναντι στην ERGO την περασμένη αγωνιστική, πήρε νέο τρίποντο αυτή τη φορά κόντρα στον Σκλαβενίτη όπου έχανε με 7-6 μέχρι δύο λεπτά πριν το τέλος για να πάρει τελικά το ματς στα τελευταία δευτερόλεπτα.

 

ΤΣΑΜΠΑΟΣ ΧΡΗΜΑΤ/ΚΗ – ΦΑΝΤΑΣΙΑ 6-4

Σπουδαία νίκη για τον Τσαμπαό απέναντι στην μέχρι πρότινος πρωτοπόρο του πίνακα Φαντασία που τον τελευταίο καιρό πληρώνει τις απουσίες της και έχει πέσει σε αγωνιστικό επίπεδο χωρίς και το κίνητρο της να είναι υψηλό. Από την άλλη μεριά οι νικητές αν και προερχόντουσαν από ένα άτυχο αποτέλεσμα με τον Σκλαβενίτη, απέδωσαν για άλλη μία αγωνιστική ώριμο και θεαματικό ποδόσφαιρο φτάνοντας στην πιο σημαντική φετινή τους νίκη.

 

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ – ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ 3-0 Α/Α