Άλλη μία συγκλονιστική αγωνιστική με τις Εθνική ασφαλιστική, Υδρόγειο και Generali να είμαι οι μεγάλες κερδισμένες και να κερδίζουν έδαφος στον βαθμολογικό πίνακα…

 

 

Βρίσκει σταθερότητα σιγά σιγά η Εθνική ασφαλιστική που επικράτησε 5-3 της ERGO στο …παραδοσιακό ντέρμπι της αγωνιστικής.  Αν και η ERGO ξεκίνησε πιο συγκεντρωμένα, ΣΤΟΙΧΕΊΟ ΠΟΥ που της έδωσε ένα γρήγορο προβάδισμα με 2-0, οι τυπικά γηπεδούχοι βρήκαν σιγά σιγά το ρυθμό τους και ισοφάρισαν 2-2 στο ημίχρονο. Ισορροπημένο για περίπου ένα δεκάλεπτο το δεύτερο μέρος και στο 3-3 που η κούραση φάνηκε και στις δύο ομάδες, ήταν προφανές πως η ομάδα που θα έβαζε το τέταρτο γκολ θα είχε ισχυρό προβάδισμα για τη νίκη κάτι που έγινε από τον κορυφαίο της βραδιάς Γιάννη Τζώρτζη για την Εθνική η οποία είχε σε τρομερή βραδιά και τον σουπερ φορμαρισμένο Γιάννη Νασούφη (ένα γκολ, τρεις ασίστ!).

 

Μεγάλη ματσάρα και το Carglass® – Mondial που τελείωσε ισόπαλο 6-6 με την ισοφάριση του Κυνηγόπουλου στο τελευταίο λεπτό κι ενώ στις καθυστερήσεις μπορούσε να μπει κι άλλο γκολ σε ένα πραγματικά συγκλονιστικό φινάλε! Καλύτερη στο πρώτο μέρος η Mondial που διατηρούσε σε μεγάλο βαθμό τον έλεγχο του ματς (προηγήθηκε μέχρι και με τρία γκολ διαφορά) αλλά παρά τις απουσίες της η Carglass® βρήκε το κουράγιο να απαντήσει και να πάρει τελικά τον βαθμό.

 

‘‘Πολυβόλο‘‘ η Υδρόγειος ειδικά στο πρώτο μέρος όπου έπαιξε ποδόσφαιρο από …άλλο πλανήτη και προηγήθηκε με …5-0 πριν την ανάπαυλα! Με τρομερές συνεργασίες και ..πέντε διαφορετικούς σκόρερς (!) κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο κι έβαλε το ματς στην κατεύθυνση που ήθελε. Η καλή φετινή Generali έκανε και πάλι την …εμφάνισή της νικώντας τη ‘‘λαβωμένη‘‘ Marsh και έδειξε ότι φέτος έχει κάνει ποιοτική αναβάθμιση στο έμψυχο δυναμικό της και επομένως και στους στόχους της για τη σεζόν και έχει ‘‘χτίσει‘‘ και χαρακτήρα προκειμένου να τους διεκδικήσει μέχρι …τέλους.

 

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 

Εθνική ασφαλιστική – ERGO  5-3   (ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ)

 

Marsh – Generali  2-5   (ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ)

 

Allianz/Ευρωπαϊκή πίστη – Υδρόγειος   0-6   (ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ)

 

Carglass® – Mondial   6-6   (ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ)

 

Hellas direct – Φουφόπουλος   0-3 Α.Α.

 

Howden ΡΕΠΟ