1ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Π.ΑΣΦ.Ε

από | Οκτ 2, 2015

Π.ΑΣΦ.Ε – ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ 2016

Ως ανεξάρτητος θεσμός το Π.ΑΣΦ.Ε μέσα από τις ενέργειές του αντανακλά την ευαισθησία του προς την κοινωνία, διοργανώνοντας φιλανθρωπικές δράσεις. Σε αυτό το πλαίσιο, στις 26 Απριλίου πραγματοποιήθηκε ο 1ος Φιλανθρωπικός Αγώνας, με τις ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ασφαλιστικών εταιρειών (Π.Α.ΣΦ.Ε), στις αθλητικές εγκαταστάσεις “Fair Play Renti For All”.

Οι συμμετόντες από όλες τις ομάδες, χωρίστηκαν σε δύο μεικτές ομάδες παίρνοντας μέρος σε ένα φιλικό Αγώνα 11Χ11. Μέσα από αυτόν τον αγώνα οι συνάδελφοι αποό διαφορετικές εταιρείς συνεργάστηκαν εντός αγωνιστικού χώρου, ήρθαν πιο κοντά και διασκέδασαν. Σκοπός τους Φιλανθρωπικού αγώνα ήταν η αγορά προϊόντων και ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία προσφέρθηκαν στα παιδιά και τις οικογένειες του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κερατσινίου. Τα χρήματα και είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώθηκαν από μεμονωμένες ενέργειες των συμμετεχόντων στο ΠΑΣΦΕ αλλά και από εισφορές των εταιρειών.
Μεταξύ των παρευρισκομένων ο Διευθυντής του σχολείου, ο κος Στόφορος, ο οποίος ανφέρθηκε στις ανάγκες των οικογενειών και στην πρακτική αλλά και ψυχολογική σημασία της ενέργειας αυτής.

Η εκπρόσωπος του Sports Camp Λουτράκι, ευαισθητοποιήθηκε με το άκουσμα της ενέργειας και φρόντισε να επιμεληθεί τις εμφανίσεις των 2 ομάδων για τον αγώνα.

Οι εκπρόσωποι των εταιρειών και οι διοργανωτές επισήμαναν πόσο μεγάλη ικανοποίηση ένοιωσαν με την ενέργεια αυτή.

Στον αγώνα έλαβαν μέρος οι ασφαλιστικές εταιρείες: ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ, AXA, DAS, ERGO, EUROLIFE, GROUPAMA, MATRIX, METLIFE, MINETTA.
Η προσέγγιση των ίδιων των συμμετεχόντων είχε ως αποτέλεσμα οι ομάδες – εταιρείες να συνεργαστούν πραγματοποιώντας την 1η Φιλανθρωπική ενέργεια του Π.ΑΣΦ.Ε., προσφέροντας ουσιαστική βοήθεια και δίνοντας νέα βαρύτητα στο Θεσμό του Π.ΑΣΦ.Ε., ξεφεύγοντας από τα καθιερομένα πλαίσια ενός ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος.