Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου του ΠΑΣΦΕ 2019-2020 σχηματίστηκαν τα ζευγάρια των που θα ξεκινήσουν στις 27 Απριλίου 2020 καθώς νωρίτερα θα διεξαχθεί το λιγκ καπ. Διαβάστε τι ισχύει σε ότι αφορά στην διαδικασία των ημιτελικών αλλά και γενικά το format μέχρι τον τελικό του πρωταθλήματος.

 

 

 

Κατόπιν λοιπόν της ολοκλήρωσης της κανονικής διάρκειας και με τη γνωστή διαδικασία διασταύρωσης αντιπάλων (ο πρώτος με τον όγδοο, δεύτερος εναντίον έβδομου κλπ) τα ζευγάρια των προημιτελικών των play off είναι

 

Εθνική ασφαλιστική – Hellas Direct

Φουφόπουλος – Allianz

ERGO – AXA

Eurolife – Ευρωπαϊκή πίστη

(Αναφέρονται πρώτες οι ομάδες που τερμάτισαν σε καλύτερη βαθμολογική θέση. Εν συνεχεία στους ημιτελικούς θα συναντηθούν ο νικητής του 1-8 με το νικητή του 4-5 και στον άλλον ο 2-7 με τον 3-6 )

 

Να σημειωθεί ότι η ομάδα που στην κανονική διάρκεια τερμάτισε πιο πάνω από την προσεχή αντίπαλο της χρειάζεται μία νίκη για να περάσει στους ημιτελικούς (σε περίπτωση ισοπαλίας σε προημιτελικό πάμε απευθείας σε πέναλτι χωρίς να υπάρχει παράταση) ενώ η αντίπαλος χρειάζεται δύο νίκες. Αντίθετα οι ημιτελικοί και φυσικά και ο τελικός είναι μονοί και υπάρχει και η εκδοχή της παράτασης και των πέναλτι αν η κανονική διάρκεια δεν αναδείξει νικητή.

 

Το πρόγραμμα με (ενδεικτικές και όχι δεσμευτικές ημερομηνιες καθώς ακόμα δεν έχει ‘‘κλειδώσει‘‘ η ημερομηνία της ημερίδας κυπέλλου ΠΑΣΦΕ-φιλαθρωπικού event) ημερομηνίες έχουν ως εξής:

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ   Α’ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΠΛΕΙ ΟΦ

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 04 ΜΑΪΟΥ   Β’ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΠΛΕΙ ΟΦ

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 09 ΜΑΙΟΥ ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΠΑΣΦΕ ΚΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΜΑΪΟΥ    ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 01 ΙΟΥΝΙΟΥ    ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ