Η Εθνική ασφαλιστική στέφθηκε πρωταθλήτρια Π.ΑΣΦ.Ε. για τη φετινή αγωνιστική περίοδο  ωστόσο φέτος τα ατομικά βραβεία ήταν πολύ πιο μοιρασμένα σε σχέση με περασμένες σεζόν καθώς και οι τέσσερις ομάδες των ημιτελικών (και …όχι μόνο!) θα μπορούσαν κάλλιστα υπό διαφορετικές συνθήκες να έχουν διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή…

 

 

Συγκεκριμένα ο αρχηγός των φετινών …back to back πρωταθλητών Γιώργος Κουβαρδάς (άνοιξε το σκορ στον μεγάλο τελικό, πρόπερσι βραβεύτηκε ως ο καλύτερος προπονητής*) βγήκε πολυτιμότερος παίκτης του πρωταθλήματος παίρνοντας τη …σκυτάλη από τον προηγούμενο MVP Κίμωνα Τουμπακάρη (Φουφόπουλος). Η (και φέτος) φιναλίστ των πλέι οφ του πρωταθλήματος ομάδα της Επιθεώρησης Φουφόπουλου είδε δύο παίκτες της να βραβεύονται (Μπάρδης, Μουστάκης) ενώ και η Generali κατέκτησε δύο ατομικά βραβεία (Κεφάλας, Μακρόπουλος).

 

Κατά τα άλλα, ισοβάθμισαν με 13 γκολ στην πρώτη θέση της λίστας των κορυφαίων σκόρερς οι Γιάννης Τακτικός (Εθνική Ασφαλιστική) και Ηλίας Τζεμόπουλος (Insurance Market) με τον τελευταίο να μπαίνει στο πρωτάθλημα στον δεύτερο γύρο! Τέλος με μόνο μία κίτρινη κάρτα (!!!) η ERGO απολύτως είναι η απολύτως άξια νικήτρια του βραβείου “Fail Play” της σεζόν παίρνοντας την αντίστοιχη σκυτάλη από την προηγούμενη ‘‘κάτοχο‘‘ του βραβείου Hellas Direct.

 

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2021-22

 

Καλύτερος τερματοφύλακας: Μάριος Μπάρδης (ΦΟΥΦ)

 

Καλύτερος αμυντικός: Νίκος Μουστάκης (ΦΟΥΦ)

 

Καλύτερος μεσοεπιθετικός: Γιώργος Μακρόπουλος (GEN)

 

Καλύτερος προπονητής: Στράτος Κεφάλας (GEN)

 

MVP πρωταθλήματος: Γιώργος Κουβαρδάς (ΕΘΝ)

 

Πρώτος σκόρερ: Γιάννης Τακτικός (ΕΘΝ), Ηλίας Τζεμόπουλος (INS)  με 13 γκολ

 

Ομάδα Fair Play: ERGO (μόλις μία κίτρινη κάρτα)

 

Να σημειωθεί ότι οι βραβεύσεις έλαβαν χώρα στα γήπεδα “Paradise Park” στη Μεταμόρφωση Αττικής αμέσως μετά τη λήξη του μεγάλου τελικού του Π.ΑΣΦ.Ε.

 

 

(*Λίστα κορυφαίων της περσινής χρονιάς δεν υπάρχει καθώς δεν διεξήχθη πρωτάθλημα ασφαλιστικών εταιρειών τη σεζόν 2020-21 λόγω Covid-19)