ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΠΑΣΦΕ 2017 Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ!

από | Μάι 29, 2017

Ιδανικό φινάλε στην φετινή σεζόν πραγματοποίησε η Εθνική Ασφαλιστική που μετά την απώλεια του πρωταθλήματος στο τελευταίο …δευτερόλεπτο, πήρε την “εκδίκηση” της στον τελευταίο τίτλο της σεζόν, το κύπελλο! Ξεκίνησε με ήττα το τουρνουά του κυπέλλου απέναντι στην ομάδα που έμελλε να συναντήσει στον τελικό μία ώρα αργότερα, πήρε όμως το αποφασιστικό ματς με την απρόσεκτη στην τελική προσπάθεια Ευρωπαϊκή Πίστη (2-0) και ήταν σοβαρή και συμπαγής την 3η αγωνιστική όπου νίκησε με 1-0 την ERGO (η οποία περνούσε στον τελικό και με το “Χ”) φτάνοντας άξια στο μεγάλο ραντεβού.
Από την άλλη μεριά η ΑΧΑ αν και άρχισε με καθαρή νίκη το τουρνουά (2-0 την Εθνική Ασφαλιστική), στη συνέχεια τα …χρειάστηκε λίγο (ήττα 2-1 από την ERGO), πήρε όμως το κρίσιμο ματς με την άτυχη και πάλι Ευρ.Πίστη φτάνοντας στους έξι βαθμούς και στον τελικό.
Εκεί η ΑΧΑ βρέθηκε αγκαλιά με το τρόπαιο με το δίδυμο Χατζηνίδη – Ασημακόπουλο να την οδηγεί αλλά και τον Γιώργο Ράλλη να βοηθάει στο σκοράρισμα καθώς με δύο δικά του γκολ μετέτρεψε το 1-1 σε 3-1 για τους “κόκκινους”. Όμως η …refuse to lose ομάδα της Εθνικής Ασφαλιστικής με συγκλονιστικό τον “καπτεν” Γιώργο Κουβαρδά (έκανε απίστευτο τουρνουα!) ισοφάρισε σε 3-3 και με το “χρυσό” γκολ του Φάνη Αλεξίου “ξάφρισε” στο φινάλε το κύπελλο, σε ένα τέλος που θύμισε τον “θρίλερ” τρόπο με τον οποίο η ίδια είχε χάσει το πρωτάθλημα πριν λίγες εβδομάδες στα τελευταία δευτερόλεπτα!
 
AXA – Εθνική Ασφαλιστική 2-0 (Χατζηνίδης, Ασημακόπουλος)
ERGO – Ευρωπαϊκή Πίστη 1-2 (Μπαρμπαλιάς – Λ.Πρίφτης, Κανδρής)
 
AXA – ERGO 1-2 (Ασημακόπουλος – 2 Μπαρμπαλιάς)
Εθνική Ασφαλιστική – Ευρωπαϊκή Πίστη 2-0 (Κουβαρδάς, Σπ.Παπαδόπουλος)
 
Ευρωπαϊκή Πίστη – AXA 1-2 (Λ.Πρίφτης – Ασημακόπουλος, Χατζηνίδης)
ERGO – Εθνική Ασφαλιστική 0-1 (Κουβαρδάς)
 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
AXA 6 β. (5-3)
Εθνική Ασφαλιστική 6 β. (3-2)
ERGO 3 β. (3-4)
Ευρωπαϊκή Πίστη 3 β. (3-5)
 
ΤΕΛΙΚΟΣ
Εθνική Ασφαλιστική – AXA 4-3 (2 Κουβαρδάς, Σπ.Παπαδόπουλος, Αλεξίου – 2 Ράλλης, Χατζηνίδης)