Τη νίκη με 2-1 στον μικρό τελικό του πρωταθλήματος ΠΑΣΦΕ πήρε η Metlife απέναντι στην ERGO σε ένα υπέροχο παιχνίδι κατακτώντας έτσι την τρίτη θέση στην φετινή σεζόν την ώρα που οι πρωταθλητές 2017 “κόκκινοι” τερμάτισαν τέταρτοι για δεύτερη σερί σεζόν…

Χάρη στο καλό και πολύ ώριμο αγωνιστικά πρώτο ημίχρονο που πραγματοποίησε η Metlife προηγήθηκε με 2-0 με σκόρερ τον (περσινό πρώτο σκορερ ΠΑΣΦΕ) χαρισδματικό γκολτζή Τάσο Κουτσό. Στημένη αμυντικά και με πολύ συμπαγή διάταξη, κατάφερε να κλείσει τους διαδρόμους και να πάει με ένα σημαντικό πλεονέκτημα δύο γκολ στα αποδυτήρια. Καθοριστικός ο εξαιρετικός Ηλίας Μοναστηριώτης που ξεκίνησε τη φάση του 1-0 (ασίστ Κολησιάτη) όπως και ο Αλέξανδρος Τσιλάβης που μετά από σούπερ συνδιασμό έδωσε στον Κουτσό την πάσα του 2-0.

Στο δεύτερο μέρος η ΕRGO παρουσιάστηκε πολύ πιο οργανωμένη και επιθετική χάνοντας τη …μία ευκαιρία μετά την άλλη! Η μπάλα δεν …ήθελε να μπει (αδιανόητες πραγματικά φάσεις για γκολ!) εκτός από την περίπτωση που 13 λεπτά πριν το φινάλε ο Ηλίας Καβαλάρης παραβίασε την αντίπαλη εστία μετά από ασίστ του Θανάση Κούκιου.

Τίποτα όμως δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε σε ένα ημίχρονο πραγματικής …κυριαρχίας των “κόκκινων” – μόνο μια καθαρή φάση (!) είχε η Metlife με τον Παπαζέκο, αποτέλεσμα και της κούρασης λόγω απιουσιών – που δεν έφερε αποτέλεσμα. Κι όλα αυτά μόλις ένα χρόνο μετά την ήττα της ERGO στον μικρό τελικό της περσινής σεζόν στη διαδικασία των πέναλτι από την Εθνική Ασφαλιστική.