Πρόκριση …θρίλερ του Φουφόπουλου επί της ERGO στα πέναλτι, καθαρή νίκη της Ευρωπαϊκής Πίστης. Φουφόπουλος – Ευρωπαϊκή Πίστη ο μεγάλος τελικός, οι περσινοί φιναλίστ (ERGO – Εθν.Ασφαλιστική) στον μικρό τελικό…

ΦουφόπουλοςERGO 2-2 (4-1 στα πέναλτι)

Ντέρμπι με τα …όλα του αντάξιο ενός ημιτελικού πρωταθλήματος. Η ERGO μπήκε πιο δυνατά και απείλησε γρήγορα όμως ο Φουφόπουλος ανέβηκε σιγά σιγά και άγγιξε το 1-0 με το δοκάρι του Φερμαλή και το χαμένο τετατετ του Βέρβερη. Τελικά οι “κόκκινοι” προηγήθηκαν με το ασύλληπτο σουτ του Χορταριά με τον Φουφόπουλο όμως να μην χάνει το μομέντουμ του και με ωριμότητα και ψυχραιμία ισοφάρισε γρήγορα με τον Ουίλιαμ Βέρβερη (από εξαιρετική ενέργεια και ασίστ Νίκου Μουστάκη).

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του ματς έπεσε με τον Φουφόπουλο να προηγείται με το πέναλτι του Βέρβερη αλλά στη συνέχεια να πληρώνει την σημαντική αμυντική δυσλειτουργία του κάτι που δεν …συγχώρησε η γραμμή κρούσης των περσινών πρωταθλητών που ισοφάρισαν με τον αμαρκάριστο Ράπτη. Το ματς πήγε στην παράταση όπου τα …ρίσκα ήταν λιγοστά αλλά στα πέναλτι οι παίκτες του Φουφόπουλου ήταν απολύτως ψύχραιμοι και εύστοχοι (4/4) φτάνοντας στην επικράτηση με 4-1 και με ήρωα τον Πέτρο Ευαγγελάτο που έπιασε ένα καθοριστικό πέναλτι!

(Η διαδικασία των πέναντι: Βέρβερης 1-0, Χρ.Κούκιος απόκρουση, Φερμελής 2-0, Χορταριάς δοκάρι, Μουστάκης 3-0, Θ.Κούκιος 3-1, Κτενιαδάκης 4-1)

Δείτε το φύλλο αγώνα

Εθνική ΑσφαλιστικήΕυρωπαϊκή Πίστη 1-3

Ξεκάθαρα σε καλύτερη βραδιά βρέθηκαν οι πρωταθλητές 2016 που πήραν δίκαια και άξια την πρόκριση επιστρέφοντας σε τελικό μετά από δύο χρόνια. Στο αντίπαλο …στρατόπεδο σε ακόμα ένα κρίσιμο ματς η Εθνική Ασφαλιστική έδειξε το πρόβλημα που έχει σε συνάμεις και ενέργεια εξαιτίας των λιγοστών αλλαγών. Με 1-0 προηγήθηκαν στο πρώτο μέρος οι νικητές που διατήρησαν τον έλεγχο του αγώνα και στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους. Σε εκείνο το σημείο η Εθνική Ασφαλιστική “φόρτσαρε” προσπαθώντας να ισοφαρίσει (Καρακικές, Μπόγρης έφτασαν μία …ανάσα από το 1-1), όμως το 2-0 που έκανε ο Κανδρής στην αντεπίθεση έδειξε το …exit poll για το νικητή του αγώνα. Ο Γεράσιμος Μπόγρης μείωσε σε 2-1, αυτό όμως ήταν μία απλά αναλαμπή κι όλα τελείωσαν με το εντυπωσιακό (απευθείας κόρνερ!) γκολ του Λεωνίδα Πρίφτη που “σφράγισε” την πρόκριση της Ευρωπαϊκής Πίστης στον μεγάλο τελικό.

Δείτε το φύλλο αγώνα