Το Π.ΑΣΦ.Ε συνεχίζει μέσα από τις δράσεις του να δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο και την ευαισθησία για τον άνθρωπο και το κοινωνικό σύνολο. Μέσα από τις ενέργειές του κάθε χρόνο, στοχεύει στην προσφορά και την αλληλεγγύη αλλά και στην ενδυνάμωση των σχέσεων των μελών του.

Σε συνέχεια της περσινής επιτυχημένης διοργάνωσης, αποφάσισε να πραγματοποιήσει έναν Φιλανθρωπικό Αγώνα 11×11, με σκοπό να ενισχύσει το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κερατσινίου το οποίο, με πραγματικά μεγάλο και προσωπικό αγώνα του Διευθυντή και των δασκάλων, παραμένει σε λειτουργία και φιλοξενεί 44 παιδιά με ειδικές ανάγκες από οικογένειες των γύρω περιοχών.

Όλα τα μέλη του Π.ΑΣΦ.Ε μπορούν να προσφέρουν τη βοήθειά τους είτε με την απευθείας συλλογή ειδών σίτισης είτε με επιταγές από super market, τα οποία θα συγκεντρωθούν στις Εταιρείες. Τα τρόφιμα και τα άλλα είδη που θα συλλεχθούν, θα παραδοθούν πριν τον αγώνα στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κερατσινίου.

Το Π.ΑΣΦ.Ε ευχαριστεί όλα τα μέλη του εκ των προτέρων για τη βοήθεια και συμπαράσταση τους στο σκοπό αυτό και σας προτρέπει να προτείνετε και εσείς με τη σειρά σας άλλες ιδέες και τρόπους για βρεθούμε κοντά σε όσους μας έχουν πραγματικά ανάγκη.