Για πρώτη φορά στην ιστορία του Π.ΑΣΦ.Ε. μία ομάδα κατακτά πρωτάθλημα και κύπελλο την ίδια σεζόν. Η ομολογουμένως καλύτερη και πιο σταθερή ομάδα της φετινής περιόδου Ευρωπαϊκή πίστη που πρόσφατα επέστρεψε στην κορυφή μετά την κατάκτηση του φετινού τίτλου, πανηγύρισε και το κύπελλο με τελικό …καρμπόν!

Οπως έγινε και στο πρωτάθλημα, έτσι και τώρα οι φετινοί νταμπλούχοι νίκησαν με 1-0 τον …αιώνιο αντίπαλο Φουφόπουλο στον τελικο! Μόνο που αυτή τη φορά ήταν ο Βασίλης Κανδρής ο άνθρωπος που σημείωσε το “χρυσό” γκολ στον τελικό του κυπέλλου ΠΑΣΦΕ (στον αντίστοιχο φετινό τελικό του πρωταθλήματος ήταν ο Αγγελος Χατζηπέρης) μετά από ασίστ του Βαλέντη Δέδε (είχε προσεφέρει ασίστ και στον τελικό του πρωταθληματος!).

Γενικά μπορούμε να πούμε πως είδαμε το ίδιο …έργο καθώς και πάλι οι “μπλε” ήταν ελαφρώς καλύτεροι και επικράτησαν δίκαια και σε αυτό το ραντεβού ανάμεσα στους δύο σπουδαίους αντιπάλους. Λίγο νωρίτερα οι δύο φιναλίστ είχαν προκριθεί στον τελικό χάρη στην καλύτερη διαφορά τερμάτων που είχαν στη φάση των ομίλων. Να σημειωθεί τέλος οτι το Σαββατο 08 Ιουνίου πριν την απονομή του κυπέλλου, βραβεύτηκε η ομάδα Allianz με το βραβείο Fair Play της χρονιάς (μόλις δύο κίτρινες κάρτες σε ολη τη σεζόν!)

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Α’ Όμιλος

Φουφόπουλος – ERGO 1-0 (Φερμελής)

ERGO – Allianz 1-0 (Πονηρός)

Allianz – Φουφόπουλος 0-2 (2 Φερμελής)

Β’ Όμιλος

Ευρωπαϊκή Πίστη – ΑΧΑ 4-0 (2 Κανδρής, Πανόπουλος, Τσαγκάρης)

ΑΧΑ – Εθνική Ασφαλιστική 1-3 (Ν.Βέρρας – 2 Κουβαρδάς, Νασούφης)

Εθνική Ασφαλιστική – Ευρωπαϊκή Πίστη 0-0

Τελικός (νικητές ομίλων)

Φουφόπουλος – Ευρωπαϊκή Πίστη 0-1 (Κανδρής)