Με το δεξί η Generali!

από | Νοέ 19, 2015

Δεν κατάφερε να συνεχίσει με θετικά αποτελέσματα η Ergo!

Σε ένα οριακό παιχνίδι η Generali στην 1η της συμμετοχή στο φετινό Πρωτάθλημα έκαμψε την αντίσταση της μαχητικής Ergo νικώντας με 3-2. Σε ένα παιχνίδι όπου οι διαφορές των δύο ομάδων ήταν μικρές, οι φάσεις και για τις δύο ομάδες θα μπορούσαν να τους χαρίσουν τη νίκη τελικά η Ergo δεν τα κατάφερε. Ύστερα από μία μεγάλη νίκη επί της Εθνικής Ασφαλιστικής τη δεύτερη αγωνιστική και την ισοπαλία με τη Metlife, αυτή τη φορά οι παίκτες των “κόκκινων” έχασαν από τους “μπορντό” της Generali, σταματώντας έτσι την ανοδική τους πορεία. Από τη μεριά της, η Generali με τον ενθουσιασμό της 1ης τους φετινής συμμετοχής αλλά και την προϊστορία να της δίνει ψυχολογία, ήταν η φιναλίστ του 1ου Π.ΑΣΦ.Ε, έδειξε πως η επανένταξη της στο Πρωτάθλημα θα φέρει μεγαλύτερο ανταγωνισμό, στο ήδη υπάρχον υψηλό επίπεδο του 3ου Π.ΑΣΦ.Ε.

Διακριθέντες της αναμέτρησης για την Ergo ήταν οι σκόρερς, Βάιμπεργκ και Ράπτης, ενώ για τη Generali τα γκολ πέτυχαν οι Κυρώσης, Χατζημάρκου και Κλιούμης.

Την επόμενη αγωνιστική η Ergo φιλοξενείται από τη Mondial Assistance την Τρίτη 24/11 στις 20:00, ενώ η Generali αντιμετωπίζει σε εκτός έδρας παιχνίδι την Eurolife, η οποία προέρχεται από τη μεγάλη νίκη επί των Πρωταθλητών,  την Τετάρτη 25/11 στις 20:00

Δείτε τα στοιχεία του αγώνα, στατιστικά και βαθμολογίες, εδώ