Θρίαμβος της EUROLIFE επί της METLIFE

από | Νοέ 18, 2015

Με 6-1 επικράτησε η Eurolife 

Σε μία ανέλπιστη νίκη με 6-1 έφτασε η Eurolife επί της Metlife για την 4η Αγωνιστική του Π.ΑΣΦ.Ε. Οι Πρωταθλητές, όπου παρατάχθηκαν με απουσίες στο roster τους ξεκίνησαν  βγάζοντας τη συνήθη ενέργεια στο παιχνίδι τους και κατάφεραν να προηγηθούν πολύ γρήγορα, ωστόσο η εξέλιξη δεν ήταν η ίδια. Αρχικά η Eurolife ισοφάρισε για να κατορθώσει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου να κάνει το 2-1 και  να γυρίσει το παιχνίδι. Μέχρι τότε ο αγώνας ήταν κλειστός οι μονομαχίες δυνατές και υπήρξαν ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες.

ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ

Το 2ο ημίχρονο  ήταν ένα ακριβώς διαφορετικό παιχνίδι καθώς η Eurolife επικράτησε κατά κράτος του αντιπάλου της. Εκμεταλλευόμενη κατά κύριο λόγο δεύτερες ευκαιρίες, ύστερα από ωραίες και δύσκολες επεμβάσεις ενός εκ των κορυφαίων τερματοφύλακων του Π.ΑΣΦ.Ε Πρεπούδη, κατάφερε να σκοράρει ακόμα 4 φορές. Από την άλλη οι Πρωταθλητές φάνηκαν να επηρεάζονται πολύ από τον τρόπο όπου δέχθηκαν τα γκολ και ενώ προσπάθησαν κυρίως με σουτ και ομαδικούς συνδυασμούς να φτάσουν σε κάποιο γκολ δεν ήταν τόσο τυχεροί.  Το τελικό 6-1, έφερε στην κορυφή της κατάταξης της Eurolife, ενώ άφησε τη Metlife για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη.  Εκ των κορυφαίων του γηπέδου ήταν ο Γιαννακάκης από τη Eurolife κάνοντας χατ-τρικ, ενώ 2 γκολ πέτυχε ο Σαρέλης και 1 ο αρχηγός της ομάδας Λυμπέρης. Το μοναδικό γκολ για την Metlife ήρθε από τον Βασιλόπουλο.

Οι δύο ομάδες αρχίζουν και δημιουργούν τη δική τους αγωνιστική “βεντέτα”, αφού τα παιχνίδια τους είναι εξαιρετικά, οι διαφορές τους μικρές και στοχεύουν και οι δύο ψηλά. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε την επόμενη “ποδοσφαιρική συνάντησή” τους!

Δείτε τα στοιχεία του αγώνα, στατιστικά και βαθμολογίες, εδώ